lunes, 22 de septiembre de 2008

Curs de cuina


Gavarda, Alginet, Almussafes i Favara són les quatre localitats de la Ribera que es beneficiaran del programa de formació professional que l'empresa pública de la Diputació de València, Imelsa (Impuls Econòmic Local).
L'objectiu del projecte, del que es beneficiaran un total de 430 persones de 31 municipis de la província de València, és impartir cursos formatius de diferents especialitats, com restauració, informàtica o electricitat. Els beneficiats seran aturats, pel que es pretén millorar la qualificació professional dels alumnes i afavorir la seva inserció en el món laboral.
Els cursos de diferents especialitats, dels quals es beneficiaran un total de 98 persones, són els d'Informàtica d'Usuari, que s'impartirà a Foios, Alginet, Tavernes de la Valldigna i Vilamarxant; Aplicacions Informàtiques de Gestió, a Favara; Cuiner, que s'explicarà a Gavarda, i el de Monitor Soci- Cultural, que s'impartirà en la localitat de Museros.
El curs de cuiner/a que es desenvolupa a Gavarda consta de 225 hores lectives, es compon de cinc mòduls formatius, que abasten l'ampli camp gastronòmic, des de l'elaboració de tot tipus de postres i gelats, fins a aprofundir en el menjar tant nacional, regional i internacional com les més moderna i creativa.
Aquest projecte de Formació Professional per a l'Ocupació, iniciat en el mes de juliol amb la posada de marxa de 15 cursos, afavorirà la inserció laboral de 430 persones aturades de 31 municipis de la província de València. Amb aquest programa, el departament de Formació de Imelsa pretén acostar la formació a tots els municipis de la província per a "promoure la inserció laboral i la capacitació professional dels ciutadans", van explicar des de la Diputació de València.

No hay comentarios: