miércoles, 19 de agosto de 2009

Els Valors Humans, són lineals?



Els Valors Humans, són lineals?
Per a mi: no
M'explique: són les opcions que prenem a través de les quals ens la juguem cada dia.

És cultivar l'específicament humà i estar sempre oberts a noves realitats com un projecte la realització del qual s'assumix des de la llibertat, superant fracassos i avançant sobre els encerts.
Tot depén de l'orientació que vullguem donar a la nostra vida.
Quina és eixa orientació o sentit? Concretament, la realització dels valors, és a dir, les opcions que cada dia anem prenent, amb llibertat o espentats per l'ambient... els ideals que ens anem forjant i les accions que realitzem fins a arribar a ser el que busquem.








Els valors humans no són lineals ni mecànics, depén de les circumstàncies viscudes de cada persona anirem donant prioritat a cada un d'ells.






CASTELLÀ
Los Valores Humanos, son lineales?
Para mí: no
Me explico: son las opciones que tomamos a través de las cuales nos la jugamos cada día.Es cultivar lo específicamente humano y estar siempre abiertos a nuevas realidades como un proyecto cuya realización se asume desde la libertad, superando fracasos y avanzando sobre los aciertos.
Todo depende de la orientación que queramos dar a nuestra vida. ¿Cuál es esa orientación o sentido? Concretamente, la realización de los valores, es decir, las opciones que cada día vamos tomando, con libertad o empujados por el ambiente... los ideales que nos vamos forjando y las acciones que realizamos hasta llegar a ser lo que buscamos.


Los valores humanos no son lineales ni mecánicos, depende de las circunstancias vividas de cada persona iremos dando prioridad a cada uno de ellos.

No hay comentarios: