jueves, 18 de junio de 2009

Gracies Sergio



Sergio, vull fer una pública entrada per a agrair-te les teues paraules d'anim, que el meu blog t'agrade i sigua una referència per a tu, m'assec molt honrada.

T'escric unes linies amb les meues millors intencions.

Una persona que escolta en eixos moments complicats de l'existència, que encoratja amb paraules dolces i que sempre té temps per a tu, eixe és un amic.
La paraula pot ser normal, però no obstant això, el més normal en el món eres tu, al ser com eres i donar-te a conéixer pel que vols ser.
Amb estos punts guanyaràs a persones valuoses en la teua vida, que t'ompliran d'alegries
I per si en algun moment et sents trist, jo estaré sempre per a donar-te la mà i un abraç, i et recolzaré en qualsevol decisió que el teu vullgues emprendre.
Perquè eres un ser brillant; la teua sabràs la resposta correcta, la teua decisió sempre serà donada amb l'amor del teu cor.
Se que la teua vida no ha sigut fàcil, i per això t'he admirat mes, tal vegada has madurat abans de temps, però sense deixar de somiar (com un xiquet ha de fer), amb els teus objectius clars i sobretot: els teus valors humans.
De la mateixa manera també guarda eixos moments desagradables que són com a núvols tempestuosos que fins que no ploren tornen a somriure i s'omplin de brillantor i pau interna.
De vegades et sentiràs sol, una causa de la teua soledat seràs tu mateix, mai busques racons ja que en estos no hi haurà solucions, millor busca amics en el teu llarg caminar de nit i rajos de llum. Quan camines sol, sempre hi ha algú que t'acompanya, tal vegada no siga en presència, però sí en el teu cor i ment.
Tin sempre eixa persona en ment, i després d'eixe bell somiar, du-ho a terme en accions justificades perquè t'assentes plenament satisfet, i així eixe gran amic s'assenta que té un altre per igual.
Dóna un llarg caminar per la teua vida recordant que és el que tens i necessites, digues el que sents, mai tingues por de tu mateix.

Quan tingues ganes de cridar, plorar, o simplement de parlar, fes-ho amb eixa persona que sempre està a la teua disposició.

I dis-li quant la necessites i vols, però mai reprimisques els teus desitjos, per xicotets que pareguen i arriben fer, porta'ls a cap fins al seu fi.
Sembra en el teu caminar amor, afecte, dolçor i colliràs bondat i confiança cap a la teua persona.
Gràcies per ser el meu amic.

CASTELLÀ
Sergio, quiero hacer pública la entrada para agradecerte tus palabras de ánimo, que te guste mi blog y que sea una referencia para ti, me siento muy honrada.
Te escribo unas lineas, con mis mejores intenciones.
Una persona que escucha en esos momentos complicados de la existencia, que alienta con palabras dulces y que siempre tiene tiempo para ti, ese es un amigo.
La palabra puede ser normal, pero sin embargo lo más normal en el mundo eres tu, al ser como eres y darte a conocer por lo que quieres ser.
Con estos puntos ganarás a personas valiosas en tu vida que te llenarán de alegrías y por si en algún momento te sientes triste, yo estaré siempre para darte la mano y un abrazo y te apoyaré en cualquier decisión que tu quieras emprender, porque eres un ser brillante; tu sabrás la respuesta correcta, tu decisión siempre será dada con el amor de tu corazón.
Se que tu vida no ha sido facil, y por ello te he admirado mas, tal vez has madurado antés de tiempo, pero sin dejar de soñar (como un niño debe hacer), con tus objetivos claros y sobre todo: tus valores humanos.
De igual manera también guarda esos momentos desagradables que son como nubes tormentosas que hasta que no lloran vuelven a sonreír y se llenan de brillo y paz interna.
En ocasiones te sentirás solo, una causa de tu soledad serás tu mismo, nunca busques rincones ya que en estos no habrá soluciones, mejor busca amigos en tu largo caminarde noche y rayos de luz. Cuando camines solo, siempre hay alguien que te acompaña, tal vez no sea en presencia, pero sí en tu corazón y mente.
Ten siempre a esa persona en mente, y después de ese hermoso soñar, llévalo a cabo en acciones justificadas para que te sientas plenamente satisfecho y así ese gran amigo se sienta que tiene otro por igual.
Da un largo caminar por tu vida recordando que es lo que tienes y necesitas, di lo que sientes, nunca tengas miedo de ti mismo.
Cuando tengas ganas de gritar, llorar, o simplemente de hablar,hazlo con esa persona que siempre está a tu disposición,y dile cuanto la necesitas y quieres, pero jamás reprimas tus deseospor pequeños que parezcan y lleguen hacer, llévalos a cabo hasta su fin.
Siembra en tu caminar amor, cariño, dulzura y cosecharás bondad y confianza hacia tu persona.
Gracias por ser mi amigo.







No hay comentarios: