lunes, 19 de enero de 2009

Violència de Gènere











I d'una festa...a la realitat de la qual no assolim sortir, ni tan sols controlar i està arribant a extrems inacceptables com éssers humans.

Violència genero. La ministra d'igualtat es reunirà amb les comunitats el pròxim 21 de gener La ministra d'Igualtat, Bibiana Aído, ha convocat a totes les Comunitats Autònomes a la II Conferència Sectorial de la Dona, que se celebrarà el pròxim 21 de gener en la seu del ministeri. L'objectiu d'aquesta reunió, segons informa Igualtat, és implicar i acordar amb les comunitats les accions previstes per part d'aquest ministeri en relació amb la prevenció i protecció enfront de la violència de gènere.
En aquest sentit, la ministra Aído ha assegurat que "es tracta de consensuar la distribució dels fons en matèria d'assistència social integral per a dones immigrants víctimes de la violència de gènere, informar sobre els dispositius per al control telemàtic de les mesures d'allunyament aprovats recentment en Consell de Ministres, així com sobre els programes de reeducació de maltratadors i analitzar mesures destinades específicament als menors exposats a la violència de gènere".
Igualment, Aído presentarà als responsables autonòmics, el Pla Integral de lluita contra la Tracta d'éssers humans amb fins d'explotació sexual i durà una proposta, per a la seva aprovació, del nou Reglament de funcionament d'aquesta Conferència Sectorial.
CASTELLÀ
Y de una fiesta...a la realidad de la que no somos capaces de salir, ni siquiera de controlar y que está llegando a extremos inaceptables como seres húmanos
Violencia genero. La ministra de igualdad se reunirá con las comunidades el próximo 21 de enero
La ministra de Igualdad, Bibiana Aído, ha convocado a todas las Comunidades Autónomas a la II Conferencia Sectorial de la Mujer, que se celebrará el próximo 21 de enero en la sede del ministerio.
El objetivo de esta reunión, según informa Igualdad, es implicar y acordar con las comunidades las acciones previstas por parte de ese ministerio en relación con la prevención y protección frente a la violencia de género.
En este sentido, la ministra Aído ha asegurado que "se trata de consensuar la distribución de los fondos en materia de asistencia social integral para mujeres inmigrantes víctimas de la violencia de género, informar sobre los dispositivos para el control telemático de las medidas de alejamiento aprobados recientemente en Consejo de Ministros, así como sobre los programas de reeducación de maltratadores y analizar medidas destinadas específicamente a los menores expuestos a la violencia de género".
Igualmente, Aído presentará a los responsables autonómicos, el Plan Integral de lucha contra la Trata de seres humanos con fines de explotación sexual y llevará una propuesta, para su aprobación, del nuevo Reglamento de funcionamiento de esta Conferencia Sectorial.

No hay comentarios: